Produkty

Výběr společenských šatů na svatbu podléhá několika pravidlům

Chystáte se na svatbu, ovšem nebudete tam vystupovat v hlavní roli, nýbrž v roli hosta, který přišel popřát štěstí novomanželům? V tom případě to nic nemění na tom, že byste měla věnovat dostatek péče svému zevnějšku, především volbě těch pravých společenských šatů.

puntíkaté šaty

Mějte ovšem na paměti, že výběr společenských šatů na svatbu podléhá několika pravidlům, která byste měla znát před tím, než si zvolíte, v čem vyrazíte.
V první řadě musíte vědět, že na každé svatbě jsou nejdůležitější novomanželé, a to především nevěsta. Ať už se jedná o ženu krásnou anebo takovou, které příroda mnoho krásy nenadělila, tak v každém případě platí, že na svatbě musí hrát nevěsta prim a musí být tou nejkrásnější. Proto se s ní v žádném případě nesnažte soutěžit, jinak si místo obdivu odnesete domů pěknou ostudu.
Ze stejného důvodu platí i to, že bílá barva je v den svatby vyhrazena výlučně nevěstě, musíte tedy zvolit šaty jiné barvy.

Jaký konkrétní model zvolíte, by mělo záležet i na tom, zda jsou předem daná určitá pravidla, něco jako dress code. Může se stát, že se bude jednat o svatbu v přírodě v uvolněnějším stylu, může se jednat o svatbu v kostele anebo například o událost ve stylu středověké svatby, a právě takovému zadání byste vždy měla svůj oděv přizpůsobit. Je totiž jasné, že budete jinak vypadat na obřadu v kostele a na zahradní slavnosti. Záleží i na tom, kolik hostů snoubenci pozvali a o jak honosnou veselku se jedná.

krásné šaty

Ovšem pokud nechcete strávit mnoho času bloumáním po obchodech anebo utratit poslední peníze za ušití krásných šatů na míru, můžete si vhodné šaty nejen koupit, ale třeba jen půjčit https://www.svatebni-saty-spolecenske-plesove.cz/doporucujeme/spolecenske-saty-na-svatbu/. Půjčené šaty vám odvedou stejně dobrou službu a vyjdou vás na zlomek ceny. Navíc si budete moci vybrat z desítek osvědčených modelů.